October 3, 2022

Soorten longfield dartbord pro 501 en

Er zijn verschillende soorten dartborden op de markt. Het meest voorkomende type is het dartbord met stalen punt. Deze zijn ontworpen met 20 taartvormige segmenten met een enkel cirkelvormig segment in het midden. Bovendien is het dartbord met stalen punt voorzien van een dubbel schot in de roos. Het bord heeft ook een ingebouwd scorebord en is een geweldige keuze voor elke kamer. Het kan worden gebruikt voor games van alle leeftijden.

Een dartbord wordt meestal in een kast gemonteerd. Dit zorgt voor gemakkelijke opslag van dartbordaccessoires en helpt muren te beschermen tegen schade veroorzaakt door dwalende darts. U kunt ook een kast kopen met uw favoriete sportteam of een favoriete drank voor volwassenen. Veel van de kasten zijn voorzien van scoreborden op de deuren. Ze elimineren ook de noodzaak voor afzonderlijke scoremechanismen en schrijfoppervlakken. Sommige dartborden worden zelfs geleverd met een dartmat die de vloer beschermt tegen beschadiging door de darts.

Sommige modellen dartborden zijn ontworpen met roterende schachten, waardoor de darts rond het punt kunnen draaien wanneer ze worden geraakt door een andere dart. Hoewel deze de vlucht van de darts niet verbeteren, zorgen ze voor strakkere groepen en minder gescheurde vluchten. Deze modellen hebben over het algemeen ook een kleinere maat dan de andere typen. Als u zich echter geen zorgen maakt over de kosten, kunt u in plaats daarvan een zilver-nikkelbord kopen.

Meer weten? Klik dan hier: Dartshopleiden.nl